Mon, Feb 22 2021 3:27 PM
PDC

مرکز انکشاف مسلکی دانشگاه پروان هشتمین سمینار علمی را پیرامون" بحران و تاثیرات آن بالای اجتماع"بر گزار نمودند.

این سمینار ازسوی محمد شکیب اندیشمند استاد انستیتوت خدمات ملکی افغانستان در سالون کنفرانس مرکز انکشاف مسلکی دانشگاه پروان باحضور داشت معاون امورعلمی، رواسای شماری از دانشکده ها و استادان برگزار گردید.

آقای اندیشمند روی ابعاد گوناگون موضوع پرداخت که توجه اشتراک کننده کان را بخود جلب نمود.

Latest news

Thu, Mar 04 2021 12:34 AM

Thu, Mar 04 2021 12:13 AM

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری. . .

Sun, Feb 28 2021 8:30 PM

جلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی به پیشنواز از افتتاح بند کمال خان ولایت نیمروز

صبح امروز یکشنبه دهم حوت رهبری دانشگاه پروان درجلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی حضور رواسای دانشگاه های مرکز و ولایات شرکت نمود.

. . .