Events menu

NewsAll news

Thu, Mar 04 2021 12:34 AM

این آزمون بر بنیاد فرمانِ رئیس جمهوری کشوروطرح ارسالی وزارت محترم تحصیلات عالی در خصوص جذب شمولیت آموزگاران چهارده پاس به دوره لیسانس در دانشگاهِ ولایت پروان امروز ۱۳ حوت ۱۳۹۹ در ده رشته تحصیلی و ۴ دانشکده از ۱۶۰۰ تن داوطلب زیر چتر دانشکده تعلیم و تربیه اخذ شد.

در مراسم افتتاح این آزمون محترم قاضی صاحب شاه. . .

Thu, Mar 04 2021 12:13 AM

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری. . .

LatestShow all

Thu, Mar 04 2021 12:34 AM

Thu, Mar 04 2021 12:13 AM

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری. . .

Sun, Feb 28 2021 8:30 PM

جلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی به پیشنواز از افتتاح بند کمال خان ولایت نیمروز

صبح امروز یکشنبه دهم حوت رهبری دانشگاه پروان درجلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی حضور رواسای دانشگاه های مرکز و ولایات شرکت نمود.

. . .

Tue, Feb 23 2021 10:42 AM

دوره ششم کارگاه‌آموزشی O.B.E - S.C.L در پوهنتون پروان آغازشد

دوره ششم کارگاه‌آموزشی O.B.E - S.C.L ( در پوهنتون پروان آغازشد.

دور ششم کارگاهِ‌آموزشی (O.B.E - S.C.L ) آموزش مبتنی بر نتیجه و محصل‌محوری) صبح امروز شنبه 2 حوت در حضور داشت محترم. . .

Mon, Feb 22 2021 3:35 PM

جلسه کمیته شمولیت معلمان ۱۴پاس به دوره لیسانس دایر شد

جلسه کمیته شمولیت معلمان ۱۴پاس به دروه لیسانس دایر شد.

این جلسه که به رهبری پوهنیار محمدظریف مهرزاد وارسی کننده معاونیت امور محصلان دانشگاه بااشتراک رواسای محترم دانشکده ها وآمرین. . .