وارسی کننده پوهنحی اقتصاد و آمرمجله علمی پوهنتون معرفی و بکارشان آغاز کردند

Thu, Sep 08 2022 9:13 AM
وارسی کننده پوهنحی اقتصاد و وارثی کننده ریاست دانشکده اقتصاد

وارسی کننده پوهنحی اقتصاد و آمرمجله علمی پوهنتون معرفی و بکارشان آغاز کردند.

چنانکه نیک میدانید تقرری و تبدیلی ها در نهاد های ملکی یک امر معمول است روی همین اساس رهبری پوهنتون پروان تصمیم گرفتن به هدف سرعت بخشیدن در اجراآت یومیه در ریاست پوهنحی اقتصاد و آمریت مجله علمی این نهاد اکادمیک دو تن از استاد مجرب که جزکادرهای ورزیده هستند بگمارند.

محترم پوهنمل دکتور محمد الله بهادر منحیث آمرمجله علمی "چراغ حکمت" مربوط پوهنتون پروان و محترم پوهنیار محمد محفوظ فقیری را منحیث وارسی کننده پوهنحی اقتصاد معرفی و بکارشان آغاز رسماً روز گذشته آغازکردند.

در برنامه آغاز بکار این دوتن محترم پوهندوی دکتور عبدالحق حنیف معاون امورعلمی، قاری برکت الله حنفی معاون مالی واداری و پوهیالی عبدالحلیم مجددی معاون امور محصلان، شماری از رواسای پوهنحی ها و استادان شرکت ورزیده بودند.

معاون امورعلمی ابتدا از کارو فعالیت محترم پوهنمل عبدالولی هژیر ریئس اسبق پوهنحی اقتصاد بخوبی یاد کرده افزود که از آقای فقیری نیز می خواهیم که بیتشراز گذشته در فکر سرعت بخشیدن اجراآت کاری یومیه و رُشد پوهنحی اقتصاد تلاش کند.

در ادامه معاون امور محصلان نیز برای اجرای کار به موقع اشاراتی نموده افزود که چوکی دولت یک امانت الهی است و ما باید در رضای الله و خشنودی مردم خود تلاش کنیم.

در جنب این برنامه محترم پوهنمل دکتور امین الله بهادر را منحیث آمر مجله نیز معرفی نمودند و از وی همچنان خواستند که در باز نشر "فصلنامه علمی _ پژوهشی - چراغ حکمت" هر چه عاجل اقداماتی را روی دست گرفته تا باشد که از روزنه‌ی نشر مقالات علمی استادان که یکی از نیازهای اساسی یک نهاد علمی است عقب نمانیم.

Latest news

Thu, Sep 08 2022 9:13 AM

وارسی کننده پوهنحی اقتصاد و آمرمجله علمی پوهنتون معرفی و بکارشان آغاز کردند

وارسی کننده پوهنحی اقتصاد و آمرمجله علمی پوهنتون معرفی و بکارشان آغاز کردند.

چنانکه نیک میدانید تقرری و تبدیلی ها در نهاد های ملکی یک امر معمول است روی همین اساس رهبری پوهنتون پروان. . .

Wed, Sep 07 2022 10:01 AM

Acting Minister of Higher Education and accompanying delegation visited Parwan University.

The head of the student affairs ministry of the Ministry of Higher Education visited Parwan University with his accompanying delegation! Honorable Engineer Seyed Ismail Rouhani, Head of. . .

Mon, Dec 27 2021 9:48 PM

Parwan University Administrative coordination meeting was held_Dec-27-2021

Monday, December 27, 2021

An administrative coordination meeting was held in Parwan under the leadership of Qari Sahib Barakatullah Hanafi, a special representative of the Islamic. . .