هیئت رهبری پوهنتون پروان جشن فراغت، فارغ التحصیلان را برگزار کردند.

Mon, Dec 05 2022 11:18 AM
هیئت رهبری پوهنتون پروان جشن فراغت، فارغ التحصیلان را برگزار کردند.

پوهنتون پروان روز گذشته طی همایشی باشکوهی با حضور محترم شیخ القرآن والحدیث مولوی محمد عزیزالله المظهری رئیس دارالافتاء ستره محکمه امارت اسلامی، محترم مولوی عبیدالله امین زاده والی پروان، شیخ محمد قسیم محمدي رئیس محکمه استیناف پروان، مفتی محمد ادریس انوری معاون مقام ولایت پروان، حاجی محمد کاظم طارق معاون ولایت تخار، رواسای ادارات دولتی، معاونین پوهنتون، استادان و بستگان محصلین فارغ التحصیلان و شرکت صدها تن از محصلین در تایم های جداگانه جشن فارغ التحصیلان خود را برگزار کرد.

در نخست دوکتور محمد عزیز کاظم، رئیس پوهنتون پروان در مورد تلاش ها و خدمات این نهاد علمی معلومات داده گفت: رهبری پوهنتون که متشکل از افراد مسلکی و با تجربه می باشد همواره به خاطر رشد استعداد های جوانان شب و روز تلاش نموده که امروز از ۲۵ رشته تحصیلی تعداد ۱۱۰۸ تن شامل ۱۶۴ تن از طبقه اناث فراغت حاصل کرده اند.
آقای دوکتور کاظم خطاب به فارغ التحصیلان افزود که این پایان راه نیست و دو دوره‌ی تحصیلی دیگر در پیش رو دارید.

محترم شیخ محمد عزیزالله مظهری، رئیس مرکزی دارالافتاء ستره محکمه ا.ا ضمن آنکه فراغت جوانان را مبارک عرض نمود، گفت: جای نهایت افتخار است که این تعداد جوانان در یک فضای امن، آزادی و تحت نظام اسلامی فراغت شان را جشن می گیرند.
شیخ مظهری، روی مزایای نظام های اسلامی اشاره کرده گفت: به همه معلوم است که در صدر اسلام مسلمانان در همه عرصه ها اختراعات و اکتشافات خوبی داشتند که در عصر کنونی نیز از آن استفاده می شود.
وی فضای مصئون امروزی را نتیجه رشادت و زحمات مجاهدین ا.ا بیان داشته از همه مردم افغانستان خواست که به خاطر خنثی ساختن دسایس و توطئه دشمنان با مجاهدین ا.ا همکاری داشته باشند.

در عین حال مولوی عبیدالله امین زاده، والی پروان ضمن تبریکی، فراغت این شمار محصلین را در استحکام پایه های نظام و خودکفایی جامعه یک امر خیر و خجسته دانسته گفت: فارغان نهاد های اکادمیک در تحت نظام ا.ا رشد کرده و استعداد های شان را در راستای خودکفایی و ترقی جامعه استفاده خواهند کرد.

والی پروان خطاب به جوانان گفت: که استعداد و ظرفیت که امروز الله ج به شما نصیب کرده نزدتان امانت بود و شما باید آنرا در جای مناسبش به خلق الله و انکشاف جامعه استفاده‌ نمایید.

والی پروان به رهبری پوهنتون پروان از حمایت های اداره محلی اطمینان داده خواستار آوردن بخش های ماستری در این پوهنتون شد.

شیخ محمد قسیم محمدی رئیس محکمه استیناف، پیرامون نقش و جایگاه علم و درک مسئولیت های جوانان صحبت کرده از آنان خواست که حامی نظام اسلامی باشند، و از حمایت و همکاری آن اداره با پوهنتون نیز اطمینان داد.

در عین حال مفتی محمد ادریس انوری معاون مقام ولایت پروان افزود که دنیا باید بداند که که نسل جوان کشور برای آبادانی کشور شان انگیزه و تفکر دارد.
آقای انوری همچنان از ارشادات دین مبین اسلام پیرامون فراگیری علم نقل قول های مستندی ارایه نمود که توجه اشتراک کنتده‌گان را بخود جلب نمود.
معاون ولایت پروان پیرامون حجاب از دیدگاه اسلام نیز با تفصیل صحبت های همه جانبه نمود.

دوکتور عبدالحق حنیف معاون علمی از نیازمندی های این پوهنتون جهت جلب حمایت حامیان نهاد های علمی و آکادمیک یاد کرده گفت: پوهنتون پروان در راه اندازی پروگرام ها و برنامه ها همه قوانین را مدنظر گرفته و این نهاد علمی دارای ده پوهنحی بوده و در نظر داریم که با حمایت بزرگان پوهنحی های دیگری را نیز ایجاد نماییم که در مجموع ۳۰ رشته‌ی تحصیلی فعال بوده و هم اکنون ۲۱۱ تن از استادان در بست های کادری مصروف آموزش هزاران جوان می باشد.
در بخش دیگر از سخنرانان قاری برکت الله حنفی معاون مالی واداری و محمد علیم مجدد معاون امور محصلان هریک به نوبه خود پیرامون سهولت های و ارائه خدمات تحصیلی برای نسل جوان در این کانون علمی نیز صحبت نموده افزودند که با تمام توان برای داشتن یک نظام تحصیلی با کیفیت و مطابق به پالیسی ا.ا و مقام وزارت تحصیلات عالی در زمینه گام خواهند برداشت.

در بخش پایانی ضمن توزیع سپاس نامه ها برای شماری از محصلین ممتاز به سطح پوهنتون از ابتکارات پروژه های هوشمند سازی محصلین پوهنحی کمپیوتر ساینس نیز دیدن نموده افزودند که ابتکارات و خلاقیت‌های محصلین مایه امیدواری به یک آینده روشن است.

Latest news

Mon, Nov 20 2023 9:43 AM

878 تن از27 رشته‌ی تحصیلی روزانه و شبانه‌ی پوهنتون پروان فارغ التحصیل شدند.

محفلی با شکوهی که به مناسبت فارغ التحصیلان این نهاد علمی امروز یکشنبه 28 عقرب در پوهنتون پروان دایر گردیده بود در آن محترم مولوی دکتور لطف الله خیرخواه معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی. . .

Tue, Oct 17 2023 1:42 PM

گشایش ارگ‌ شاهی جبل السراج پروان بروی بازدیدکنند‌گان داخلی و خارجی

ارگ‌ شاهی ولسوالی جبل السراج ولایت پروان امروز یکشنبه ۲۳ میزان، با حضور برخی از مقامات مرکزی و مسئولان دولتی محلی. . .

Mon, Oct 10 2022 3:40 PM

جلسه‌ی اداری با کارمندان واحد اداری دایر شد.

پس از چاشت امروز( سه سنبه 12 میزان 1401 )جلسه‌ی اداری به رهبری محترم قاری برکت الله حنفی معاون مالی و اداری و نماینده فوق العاده وزارت تحصیلات  عالی برای ولایت  پروان  با شماری از آمرین. . .