فعالیت های عمده آمریت تکنالوژی معلوماتی دانشگاه پروان طی سال 1398 و 1399

• برگزاری ورکشاپ آموزشی تحت عنوان استفاده معیاری از ایمل و انترنت به مدت ( یک هفته ) از تاریخ 14 الی 19 جدی 1398 به تمام استادان دانشکده ها و کارمندان واحد اداری دانشگاه پروان.

• برگزاری سمینار یک روزه راهنمائی سیستم معلوماتی تحصیلات عالی HEMIS جهت حل مشکلات اساتید و مدیران تدریسی در سیستم متذکره به ریاست های دانشکده های 9 گانه.
  • مدیریت درست و دقیق سیستم HEMIS، ایجاد حساب برای اساتید دانشگاه پروان و رفع مشکلات اساتید در این سیستم.
  • طرح شبکه بی سیم یا Wireless در دانشگاه پروان برای داشتن شبکه پایدار انترنتی که با موفقیت تکمیل گردید.
  • فعالیت های چشمگیر و موئثر در کمیته ELearning دانشگاه پروان.
  • طرح و ترتیب پروپوزل برای کمره های امنیتی دانشگاه پروان.
  • مدیریت درست و دقیق (4475 ) یوزر یا استفاده کنند در سیستم مدیریت آموزش تحصیلات عالی (HELMS) در ایام قرنطینه در دانشگاه پروان.
  • ترتیب رهنمود های استفاده ازسیستم مدیریت آموزشی تحصیلات عالی (HELMS)بصورت متنی و ویدیوئی جهت استفاده درست و دقیق اساتید از سیستم متذکره.
  • نصب روتر، سویچ، وایفای روترها و رک ها در شبکه انترنتی دانشگاه پروان برای داشتن شبکه پایدار.
  • رسیدگی عندالموقع به مشکلات تکنالوژی معلوماتی (IT) مربوط به استادان و کارمندان واحد اداری دانشگاه پروان.
  • رسیدگی به امورات مربوط به IT محصلان دانشگاه پروان بصورت روزانه؛
  • فعالیت و ابراز نظریات نیک در شورای عملی و شورای رهبری دانشگاه پروان بحیث عضو فعال؛

• اجرای امورات یومیه استادان،مدیران تدریسی و محصلین در سیستم HEMIS در صورت ضرورت.
  • انکشاف و توسعه شبکه انترنتی به تمام بلاک های موجود در دانشگاه و تمام واحد های کادری و اداری این کانون علمی؛
  • تطبیق شبکه بی سیم یا Wireless با وسایل UBNT و MikroTik به همکاری شرکت کائینات در دانشگاه پروان؛
  • ایجاد حساب و حل مشکلات استادان دانشگاه پروان بصورت روزمره در سیستم HEMIS؛
  •
  • برگزاری ورکشاپ آموزشی جهت راهنمائی اساتید دانشگاه پروان در سیستم HELMS یا سیستم مدیریت آموزش تحصیلات عالی برای 3 روز از تاریخ 12الی14دلو-1398؛
  • تهیه و ترتیب طرزالعمل استفاده از مرکز تکنالوژی معلوماتی دانشگاه برای محصلین این کانون علمی؛
  • شبکه سازی و وصل نمودن دانشکده های ژورنالیزم، اقتصاد، زراعت و کمپیوتر ساینس به انترنت به شکل کیبل و بی سیم؛
  • ترتیب و پروپوزل برای شبکه فایبر نوری که در سال 1400 تطبیق خواهد شد.

• برگزاری سمینار آموزش چگونگی ثبت آثار تحقیقی و تالیفی  در ویب سایت ریاست تحقیق، تالیف و ترجمه وزارت محترم تحصیلات عالی جهت راهنمائی اساتید دانشگاه برای 2 روز به تاریخ  2 و3 میزان 1399 در سالون آمریت تکنالوژی معلوماتی.

• تطبیق دو شبکه ( بی سیم یا Wireless و شبکه Wir) برای دسترسی تمام شعبات به انترنت.
  • برگزاری بیش از (110) دور کانفرانس های آنلاین یا ویدو کانفرانس با ادارات ذیربط در جریان سال های 1398 و 1399؛

• دانشگاه پروان بشمول آمریت IT متعهد به تفاهمنامه های همکاری خویش با سایر نهاد ها بوده و در ضرورت اقدام به همکاری همه جانبه نموده است که از آن جمله با دانشگاه البیرونی در قسمت ارائه سمینار آموزشی 1 روزه تحت عنوان (استفاده موئثراز ایمل و انترنت) همکار بوده و در بخش تخنیکی با IT آن نهاد نیز همکاری نموده است.

بیوگرافی محترم حشمت الله نوری سرپرست آمریت تکنالوژی معلوماتی دانشگاه پروان

Hashmatullah Noori’s Bio, Parwan University IT Head Office

حشمت الله نوری فرزند نورآقا نوری باشنده اصلی و فعلی گلبهار ولسوالی جبل السراج ولایت پروان میباشد، وی در خاندان روشن فکر در سال 1373 چشم به جهان گشود، نوری تعلیمات ابتدائی خویش را در مکتب خصوصی خواجه عبدالله انصاری در کشور ایران فرا گرفته و در سال 1385 تعلیمات متوسطه و لیسه خویش را در لیسه فقیر حیدر گلبهار فرا گرفته و به درجه اعلی در سال 1391 از این لیسه فارغ گردید.

نوری در سال 1392 از طریق امتحان جمعی کانکور با بلند ترین نمره در رشته انجنیری کمپیوتر به دانشکده انجنیری کمپیوتر و انفورماتیک دانشگاه پولی تخنیک کابل راه یافت و تحصیلات عالی خویش را در سال 1395  به پایان رسانید.

وی در نیمه سال 1396 در یک شرکت خصوصی ISP  بنام North Telecom و Stark Telecom در شهر چاریکار آغاز به کار کرد و الی 1398 ادامه داد.

وی در16 سرطان 1397 از طریق امتحان جمعی کانکور بست های خدمات ملکی در بست مدیریت سیستم معلوماتی منابع بشری ( HRMIS ) دانشگاه پروان تقرر حاصل نمود و بنابر تجربه کاری و توانائی های مسلکی شان در ماه قوس 1398 بحیث سرپرست آمریت تکنالوژی معلوماتی دانشگاه پروان ایفای وظیفه میکنند.