Events menu

NewsAll news

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۳۴

این آزمون بر بنیاد فرمانِ رئیس جمهوری کشوروطرح ارسالی وزارت محترم تحصیلات عالی در خصوص جذب شمولیت آموزگاران چهارده پاس به دوره لیسانس در دانشگاهِ ولایت پروان امروز ۱۳ حوت ۱۳۹۹ در ده رشته تحصیلی و ۴ دانشکده از ۱۶۰۰ تن داوطلب زیر چتر دانشکده تعلیم و تربیه اخذ شد.

در مراسم افتتاح این آزمون محترم قاضی صاحب شاه. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۱۳

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری. . .

LatestShow all

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۳۴

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۱۳

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری. . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۰ - ۲۰:۳۰

جلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی به پیشنواز از افتتاح بند کمال خان ولایت نیمروز

صبح امروز یکشنبه دهم حوت رهبری دانشگاه پروان درجلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی حضور رواسای دانشگاه های مرکز و ولایات شرکت نمود.

د. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۵ - ۱۰:۴۲

دوره ششم کارگاه‌آموزشی O.B.E - S.C.L در پوهنتون پروان آغازشد

دوره ششم کارگاه‌آموزشی O.B.E - S.C.L ( در پوهنتون پروان آغازشد.

دور ششم کارگاهِ‌آموزشی (O.B.E - S.C.L ) آموزش مبتنی بر نتیجه و محصل‌محوری) صبح امروز شنبه 2 حوت در حضور داشت محترم. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۵:۳۸

آغاز کمپاین غرس نهال شانی بهار1400 در دانشگاه پروان

آغاز کمپاین غرس نهال شانی بهار1400 در دانشگاه پروان!

صبح امروز شنبه 2 حوت 1399 به اساس حکم مقام ریاست جمهوری کشور کمپاین غرس نهال شانی با شعار ( نهال صلح و سرسبزی )در ولایت پروان از. . .