Events menu

NewsAll news

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۲۹ - ۸:۴۱

برای 77 تن کارکن خدماتی پوهنتون البسته زمستانی توزیع شد

قبل از ظهر امروز (سه شنبه 22 قوس) برای 77 تن از کارکنان خدماتی پوهنتون پروان در حضور داشت محترم دکتور محمد عزیز کاظم، رئیس پوهنتون و معاونین محترم امور علمی و مالی واداری البسه زمستانی توزیع شد.
آقای دکتور کاظم افزود که توزیع البسه زمستانی پس از چندین سال این اولین بار است که از بودیجه خود این نهاد برای کارکنان خدماتی تهیه می گردد.
رئیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۲۹ - ۸:۳۶

جلسه‌ی هماهنگی با کارمندان واحد اداری پوهنتون پروان دایر شد

قاری برکت الله حنفی، معاون مالی واداری پوهنتون پروان صبح امروز (دوشنبه۲۱قوس) با آمرین و مدیران بخش های اداری و تدریسی. . .

LatestShow all

دوشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۶ - ۲۱:۴۸

جلسه هماهنگی اداری دانشگاه پروان دایر گردید - 6 جدی 1400

دوشنبه 6 جدی 1400

جلسه هماهنگی اداری به رهبری قاری صاحب برکت الله حنفی نمایند فوق العاده امارت اسلامی برای نهاد های تحصیلات عالی در پروان دایر شد.

در این جلسه شماری زیادی از. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۶ - ۲۰:۳۸

شورای علمی دانشگاه پروان دایرشد، 1-10-1400

چهار شنبه اول جدی 1400

شورای علمی دانشگاه پروان دایرشد.

شورای علمی پوهنتون پروان قبل از ظهر امروز با حضورهیئت رهبری  پوهنتون پروان، قاری برکت الله حنفی نماینده فوق العاده وزارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۰/۶/۲۱ - ۲۱:۱۱

سلسله شورای علمی دوره ئی پوهنتون پروان بابت ماه سنبله دایرشد - دوشنبه 15 سنبله 1400

دوشنبه 15 سنبله 1400

شورای علمی پوهنتون پروان دایرشد.

شورای علمی پوهنتون پروان پیش از چاشت امروز به رهبری محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون، معاونین، قاری صاحب برکت الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۶:۳۸

روند تطبیق واکسین کرونا (COVID-19) در دانشگاه پروان رسماً آغازشد - چهار شنبه، 6 اسد 1400

امروز چهارشنبه 6 ماه اسد 1400

روند تطبیق واکسین کرونا در دانشگاه پروان در همکاری با ریاست محترم صحت عامه پروان رسماً آغازشد.

تیم تطبیق واکسین کرونا ( کوید ۱۹ ) ریاست محترم صحت عامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۲ - ۱۲:۲۲

شورای علمی ماهانه دانشگاه پروان به روز دوشنبه 21 سرطان 1400 دایر گردید

دوشنبه 21 سرطان 1400

شورای علمی دانشگاه پروان دایر شد.