The Academic Council of Parwan University was established on 23 November 2020

دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۷ - ۱۶:۱۰
Academic Council of Parwan University

The Academic Council of Parwan University was convened this morning, Monday, on 23 November 2020, under the leadership of the Honorable Pohahand Mohammad Homayoun Rasouli, the President of the University, the Vice-Presidents, the Deans of the Faculties and the participation of its permanent members.

1- Regarding the advancement of courses during the holidays according to the official letter of the esteemed deputy for students' affairs.

2- The method of paying the contract professors during the absentee courses.

3- How to pay the salaries of professors who teach online in the night department.

And a number of other issues that were included in the agenda were discussed and the necessary decisions were made.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱ - ۱۴:۲۴

د پروان پوهنتون علمي شورا دښاغلي ډاکټر محمد کاظم په مشرۍ دایره شوه.

نن یکشنبه د تلې میاشتې په ۳۰ مه نېټه له غرمې مخکې د پروان پوهنتون رئیس ښاغلي ډاکټر محمد عزیز کاظم په مشرۍ د پوهنتون. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۳۰ - ۹:۲۰

چهارشنبه د تلې میاشتې په ٢٦ نېټه پروان پوهنتون کې د کرني پوهنځي د استادانو تر څارنې لاندې د یاد پوهنځي په څېړنیز فارم کې زده کړیالانو ته د څو ډوله هنګ بوټو کرلو تجربه وروښودل شوه.

د. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۳۰ - ۹:۷

له پروان پوهنتون څخه ۷۱ تنه زده کړیالان د کمپیوټر له کورس څخه فارغ شول.

چهارشنبه د تلې (میزان)  د میاشتې په ۲۶ مه نېټه مخکې له غرمې د کرنې پوهنځي ٧١ تنه زده کړیالان د کمپیوټر له دوه. . .