Scientific Council of Parwan University was established 6-Sep-2021

یکشنبه ۱۴۰۰/۶/۲۱ - ۲۱:۱۱
Monday 6 September 2021

The Scientific Council of Parwan University was established.

Parwan University Academic Council headed by Mohammad Homayoun Rasouli, President of the University, Vice Chancellors, Qari Sahib Barakatullah Hanafi. The female students' classroom was discussed and exchanged.

At the end, they presented one-on-one projects under the leadership of the Ministry of Higher Education.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱ - ۱۴:۲۴

د پروان پوهنتون علمي شورا دښاغلي ډاکټر محمد کاظم په مشرۍ دایره شوه.

نن یکشنبه د تلې میاشتې په ۳۰ مه نېټه له غرمې مخکې د پروان پوهنتون رئیس ښاغلي ډاکټر محمد عزیز کاظم په مشرۍ د پوهنتون. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۳۰ - ۹:۲۰

چهارشنبه د تلې میاشتې په ٢٦ نېټه پروان پوهنتون کې د کرني پوهنځي د استادانو تر څارنې لاندې د یاد پوهنځي په څېړنیز فارم کې زده کړیالانو ته د څو ډوله هنګ بوټو کرلو تجربه وروښودل شوه.

د. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۳۰ - ۹:۷

له پروان پوهنتون څخه ۷۱ تنه زده کړیالان د کمپیوټر له کورس څخه فارغ شول.

چهارشنبه د تلې (میزان)  د میاشتې په ۲۶ مه نېټه مخکې له غرمې د کرنې پوهنځي ٧١ تنه زده کړیالان د کمپیوټر له دوه. . .