Thu, Mar 04 2021 12:13 AM
جلسه سالانه رهبری با استادان پوهنتون دایر شد!

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری و استماع نظریات و پیشنهادات استادان به رهبری دانشگاه دایر گردیده بود.

* در ادامه محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان از استادان خواست تا برای عنامندی مدیریت آبهای کشور که در این اواخر موضوع افتتاح بند کمال خان در ولایت نیمروز طی فرمان رئیس جمهوری به دانشگاهها هدایت داده تا در نتیجه تحقیقات علمی شان با نوشتن مقالات علمی و تحقیقی به آن پرداخته شود افزود که استادان ما باید به سهم خود در این امر خیر نقش شانرا برجسته بسازند.

* برگزاری گفتمان های میان دانشجویی برای رسیدن به یک صلح باوقار در کشور که از سوی وزارت دولت در امور صلح حمایت می شود و رهبری مقام وزارت تحصیلات عالی نیز از دانشگاه های دولتی خواسته تا سهم فعالانه داشته باشند.

Latest news

Sat, Apr 10 2021 11:12 PM

Regular meeting of the Human Resources Network was held at Parwan University.

Before noon of today, Sunday April 10, 2021, sessions of the Human Resources Network were held at Parwan University in the presence of Mr. Mohammad Homayoun Rasooli, President of the. . .

Sat, Apr 10 2021 10:54 PM

A new performance evaluation method workshop was introduced to Parwan University employees.

Today April 10, 2021 a workshop was introduced to introduce a new performance evaluation method.

A one-day workshop introducing the new evaluation and performance worksheet was held. . .

Thu, Apr 01 2021 11:10 AM

New initiative from students of the Faculty of Education - Parwan University

The initiative of the student of the Faculty of Education is commendable! Hezbollah is a third-year student in the Physics Department of the Parwan University School of Education. And. . .