Thu, Mar 04 2021 12:13 AM
جلسه سالانه رهبری با استادان پوهنتون دایر شد!

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری و استماع نظریات و پیشنهادات استادان به رهبری دانشگاه دایر گردیده بود.

* در ادامه محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان از استادان خواست تا برای عنامندی مدیریت آبهای کشور که در این اواخر موضوع افتتاح بند کمال خان در ولایت نیمروز طی فرمان رئیس جمهوری به دانشگاهها هدایت داده تا در نتیجه تحقیقات علمی شان با نوشتن مقالات علمی و تحقیقی به آن پرداخته شود افزود که استادان ما باید به سهم خود در این امر خیر نقش شانرا برجسته بسازند.

* برگزاری گفتمان های میان دانشجویی برای رسیدن به یک صلح باوقار در کشور که از سوی وزارت دولت در امور صلح حمایت می شود و رهبری مقام وزارت تحصیلات عالی نیز از دانشگاه های دولتی خواسته تا سهم فعالانه داشته باشند.

Latest news

Mon, Dec 27 2021 9:48 PM

Parwan University Administrative coordination meeting was held_Dec-27-2021

Monday, December 27, 2021

An administrative coordination meeting was held in Parwan under the leadership of Qari Sahib Barakatullah Hanafi, a special representative of the Islamic. . .

Mon, Dec 27 2021 8:38 PM

The Scientific Council of Parwan University was established_ Dec-27-2021

Wednesday, December 27, 2021

The Scientific Council of Parwan University was established.

The Academic Council of Parwan University was convened this morning in the presence of the. . .

Sun, Sep 12 2021 9:11 PM

Scientific Council of Parwan University was established 6-Sep-2021

Monday 6 September 2021

The Scientific Council of Parwan University was established.

Parwan University Academic Council headed by Mohammad Homayoun Rasouli, President of the. . .