پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۱۳
جلسه سالانه رهبری با استادان پوهنتون دایر شد!

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری و استماع نظریات و پیشنهادات استادان به رهبری دانشگاه دایر گردیده بود.

* در ادامه محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان از استادان خواست تا برای عنامندی مدیریت آبهای کشور که در این اواخر موضوع افتتاح بند کمال خان در ولایت نیمروز طی فرمان رئیس جمهوری به دانشگاهها هدایت داده تا در نتیجه تحقیقات علمی شان با نوشتن مقالات علمی و تحقیقی به آن پرداخته شود افزود که استادان ما باید به سهم خود در این امر خیر نقش شانرا برجسته بسازند.

* برگزاری گفتمان های میان دانشجویی برای رسیدن به یک صلح باوقار در کشور که از سوی وزارت دولت در امور صلح حمایت می شود و رهبری مقام وزارت تحصیلات عالی نیز از دانشگاه های دولتی خواسته تا سهم فعالانه داشته باشند.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۱/۶/۱۶ - ۱۰:۱

سرپرست معینیت امور محصلان وزارت تحصیلات عالی با هیآت همراهش از پوهتون پروان دیدن نمودند!
محترم انجنیر سید اسماعیل روحانی ریس امور محصلان خصوصی و سرپرست معینیت امورمحصلان همراه با انجنیر. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۳۴