پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۱۳
جلسه سالانه رهبری با استادان پوهنتون دایر شد!

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری و استماع نظریات و پیشنهادات استادان به رهبری دانشگاه دایر گردیده بود.

* در ادامه محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان از استادان خواست تا برای عنامندی مدیریت آبهای کشور که در این اواخر موضوع افتتاح بند کمال خان در ولایت نیمروز طی فرمان رئیس جمهوری به دانشگاهها هدایت داده تا در نتیجه تحقیقات علمی شان با نوشتن مقالات علمی و تحقیقی به آن پرداخته شود افزود که استادان ما باید به سهم خود در این امر خیر نقش شانرا برجسته بسازند.

* برگزاری گفتمان های میان دانشجویی برای رسیدن به یک صلح باوقار در کشور که از سوی وزارت دولت در امور صلح حمایت می شود و رهبری مقام وزارت تحصیلات عالی نیز از دانشگاه های دولتی خواسته تا سهم فعالانه داشته باشند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۱/۲۱ - ۲۳:۱۲

جلسه نوبتی شبکه منابع بشری  در دانشگاه پروان دایر شد.

قبل از ظهر امروز شنبه 21 حمل 1400 جلسه نوبتی شبکه منابع بشری در پوهنتون پروان با حضور محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون ، محترم نذیر احمد پویا رئیس منابع بشری مقام ولایت ،. . .

شنبه ۱۴۰۰/۱/۲۱ - ۲۲:۵۴

امروز 21 ماه حمل سال 1400ورکشاپ معرفی کارشیوه جدید ارزیابی اجراآت برای کارمندان دانشگاه پروان دایر شد.

ورکشاپ معرفی کارشیوه جدید ارزیابی اجراآت دایر شد.

ورکشاپ یک روزه معرفی کارشیوه جدید ارزیابی و اجراآت صبح امروز 21 حمل 1400 با حضور محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون پروان. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۹ - ۲۲:۵۲

"جمهوری و دشمنان آن" کتاب از دُکتر عمر صدر در دانشگاه پروان مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

پیش از چاشت امروز دوشنبه 9 حمل 1400 کتابی زیر عنوان (جمهوریت و دشمنان آن) از سوی استادان در. . .