پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۱۳
جلسه سالانه رهبری با استادان پوهنتون دایر شد!

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری و استماع نظریات و پیشنهادات استادان به رهبری دانشگاه دایر گردیده بود.

* در ادامه محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان از استادان خواست تا برای عنامندی مدیریت آبهای کشور که در این اواخر موضوع افتتاح بند کمال خان در ولایت نیمروز طی فرمان رئیس جمهوری به دانشگاهها هدایت داده تا در نتیجه تحقیقات علمی شان با نوشتن مقالات علمی و تحقیقی به آن پرداخته شود افزود که استادان ما باید به سهم خود در این امر خیر نقش شانرا برجسته بسازند.

* برگزاری گفتمان های میان دانشجویی برای رسیدن به یک صلح باوقار در کشور که از سوی وزارت دولت در امور صلح حمایت می شود و رهبری مقام وزارت تحصیلات عالی نیز از دانشگاه های دولتی خواسته تا سهم فعالانه داشته باشند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۶ - ۲۱:۴۸

جلسه هماهنگی اداری دانشگاه پروان دایر گردید - 6 جدی 1400

دوشنبه 6 جدی 1400

جلسه هماهنگی اداری به رهبری قاری صاحب برکت الله حنفی نمایند فوق العاده امارت اسلامی برای نهاد های تحصیلات عالی در پروان دایر شد.

در این جلسه شماری زیادی از. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۶ - ۲۰:۳۸

شورای علمی دانشگاه پروان دایرشد، 1-10-1400

چهار شنبه اول جدی 1400

شورای علمی دانشگاه پروان دایرشد.

شورای علمی پوهنتون پروان قبل از ظهر امروز با حضورهیئت رهبری  پوهنتون پروان، قاری برکت الله حنفی نماینده فوق العاده وزارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۰/۶/۲۱ - ۲۱:۱۱