اشتراک هیئت رهبری دانشگاه پروان در کنفرانس آنلاین ( اعمار صلح ) توسط رئیس صاحب جمهور محمد اشر غنی

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۷:۵۷
online conference

۱۴۰۰ سال ثبات و تحرک

#صدمژده_ در۱۷هفته به مردم اعلام می‌شود

#هفته_ تحصیلات عالی و تعلیمات مسلکی

پنجشنبه 6 جوزا 1400

به سلسله ارایه کنفرانس های آنلاین جلالتمآب رئیس جمهور ج،ا،ا قبل از ظهر امروز پنجشنه جلالتمآب محترم رئیس جمهور کشور کنفرانس خود را در پوهنتون کابل با حضور هئیت رهبری مقام وزارت تحصیلات عالی، هئیت رهبری پوهنتونهای مرکز و ولایات به گونه آنلاین کنفرانس خویش را تحت عنوان (اعمار صلح) ارایه نمود که مورد توجه همه اشتراک کننده گان قرار گرفت.

رئیس صاحب جمهور در این کنفرانس روی چهار محور بصورت تحلیلی و اساسی صحبت نمودند:

• فرصت ها
  • خطرونه
  • طلاتم
  • تهدیدات

آقای رئیس جمهور غنی پوهنتونها را منبع جمع آوری اطلاعات و معرفی ولایات کشور عنوان نموده افزود که نهاد های علمی باید مهد تولید فکر و اندیشه باشد و باید استادان و دانشجویان منطقه شناسی بکنند چرا هیچ منطقه کشور از دیگر کدام برتری خاص ندارد.

محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون پروان همراه با معاونین، رواسای پوهنحی ها استادان که در این کنفرانس شرکت ورزیده بودند می گوید اگر همه استادان پوهنتونها محور کنفرانس های علمی شانرا بسان ارایه کنفرانس رئیس جمهور کشور تهیه بکنند میتواند مفید و از سوی هم حس و طن دوستی و معرف هویت ملی و منطقه ای را برای اشتراک کننده گان تزریق بکنند سبب ایجاد هم دیگر پزیری شود.

پوهاند رسولی کنفرانس امروزی را ارزند و با محتوای عالی عنوان نمود.