"جمهوری و دشمنان آن" کتاب از دُکتر عمر صدر در دانشگاه پروان مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۹ - ۲۲:۵۲
The book " جمهوری و دشمنان آن " by Dr. Omar Sadr was reviewed at Parwan University.

پیش از چاشت امروز دوشنبه 9 حمل 1400 کتابی زیر عنوان (جمهوریت و دشمنان آن) از سوی استادان در دانشگاه پروان نقد وبررسی شد.

این محفل ازسوی معاونیت امور علمی و موسسه تحصیلات عالی خصوصی سیدجمال الدین افغان دایر گردیده بود که در آن رهبری دانشگاه پروان ، رئیس و موسس تحصیلات عالی خصوصی سید جمال الدین افغان شماری زیادی از استادان و دانشجویان شرکت ورزیده بودند.

هر چند نقد و بررسی کتاب ها و اثرهای علمی کار ساده ی نیست اما پوهندوی دکتر سید مبین هاشمی و پوهنمل مسعود ترشت وال اعضای کادر علمی دانشگاه پروان ضمن تعریف و تمجید از پرداختن نویسنده و انتخاب عنوان خوب ( جمهوریت و دشمنان آن) بحثی است که این روزها به سر زبانهاست با آن هم این دو عضو کادرعلمی دانشگاه پروان به نکات اصلاحی ارزشمند اشاره کردند که اگر نویسنده به آن توجه می کرد به غنامندی محتوایی آن کمک شایانی می شد.

محترم سمیر بدرود فعال مدنی از شمار دیگر نقد کننده های این کتاب بود که همچنان نظریات اصلاحی داشت.

در دانشگاه پروان این بارنخست نیست که اثر ها و کتابهای از نویسنده گان را مورد نقد و بررسی قرار می دهند بلکه در جریان یکی دوسال پسین کتابهای به نویسنده گی استادان دانشگاه پروان را نیز مورد نقد و بررسی قرار داده بودند و استادان این نهاد علمی در جمع نقد کننده گان اثرهای علمی و تحقیقی در بیرون از دانشگاه نیز بودند.