دیدار والی صاحب ولایت پروان از فارم مرکز تحقیقات زراعتی دانشکده زراعت دانشگاه پروان

parwan_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۷:۳۴
 Agricultural Research

 

پیش از چاشت روز پنجشنبه 6 جوزا 1400 محترم دگرجنرال فضل الدین عیار والی ولایت پروان همراه با منشی شورای ولایتی پروان از فارم مرکز تحقیقات زراعتی دانشکده زراعت دانشگاه پروان دیدن نمود.

 آقای عیار از تلاشهای هیئت رهبری دانشگاه پروان در خصوص فعال نگهداشتن این مرکز اظهار قدرانی نموده افزود پس از این باید ریاست زراعت ولایت پروان به هدف انتخاب نمونه های بهتر ورایتی، انواع میوه جات، سبزی جات و غله جات با همکاری استادان این نهاد برای دهاقین پُر حاصل ترین نمونه ها را ترویج بکنند.

محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان از حمایت های همیشگی شخص والی صاحب در قبال این نهاد سپاس گزاری نموده افزود که تلاشها برای تجهیز بیشتر این مرکز در تبانی با رهبری مقام وزرات تحصیلات عالی جریان دارد امکان این وجود که در جریان سال پیش روز به یاری نهاد های دولتی و خصوصی این مرکز زراعتی تجهیز اساسی شود.

 

 

قابل یادهانی است که در جریان سال جاری استادان و دانشجویان انواع زیادی از ورایتی میوه جات، سبزی و غله جات را به هدف نتیجه گیری نمونه های بهتر در این مرکز به آزمایش گرفتند.

 

 

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۵:۲۸
Background image

شماره‌های ۲۸ و ۲۹ فصل‌نامه علمی «چراغ حکمت» پوهنتون پروان چاپ شد

شماره‌های ۲۸ و ۲۹ فصل‌نامه علمی «چراغ حکمت» پوهنتون پروان چاپ شد

شماره‌های ۲۸ و ۲۹ فصل‌نامه علمی «چراغ حکمت»، متعلق به پوهنتون پروان، از چاپ برآمد.

این فصل‌نامه علمی با صاحب‌امتیازی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۴۰
Background image

پوهنتون پروان برای دومین‌بار مسابقه کتاب‌خوانی فرمان شماره (۱۷) را برگزار کرد

پوهنتون پروان برای دومین‌بار مسابقه کتاب‌خوانی فرمان شماره (۱۷) را برگزار کرد

محفل اعلام نتایج و اهدای جوایز مسابقه کتاب‌خوانی فرمان شماره (۱۷) با حضور والی پروان، رهبری پوهنتون پروان،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۹:۳۷
Background image

راه ادا امتحان رقابتی در باره فرمان شماره (۱۷) میان صدها تن از محصلان پوهنتون پروان

راه ادا امتحان رقابتی در باره فرمان شماره (۱۷) میان صدها تن از محصلان پوهنتون پروان

امتحان رقابتی فرمان شماره ۱۷ عالیقدر امیرالمؤمنین شیخ هبت‌الله آخندزاده، پیرامون جلوگیری از رواج. . .

BACK TO NEWS