878 تن از27 رشته‌ی تحصیلی روزانه و شبانه‌ی پوهنتون پروان فارغ التحصیل شدند.

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۹ - ۹:۴۳
878 تن از27 رشته‌ی تحصیلی روزانه و شبانه‌ی پوهنتون پروان فارغ التحصیل شدند.

محفلی با شکوهی که به مناسبت فارغ التحصیلان این نهاد علمی امروز یکشنبه 28 عقرب در پوهنتون پروان دایر گردیده بود در آن محترم مولوی دکتور لطف الله خیرخواه معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی، الحاج مولوی عبدالعلی قدرت الله امینی والی ولایت پروان، دکتور اسامه عزیز رئیس پوهنتون کابل، حاجی محمد عثمان ترابی قومندان امنیه‌ی ولایت کاپیسا، اعضای شورای علما، رئیس استخبارات، روسای ادارات دولتی پروان، معاون امور علمی پوهنتون بین المللی اسلامی افغان، هیئت رهبری پوهنتون پروان، استادان، کارمندان واحد اداری، محصلین و جمع کثیری از بستگان آنها شرکت ورزیده بودند.

ابتدا دکتور محمد عزیزکاظم رئیس پوهنتون پروان ضمن خیر مقدم گفتن مهمانان افزود که رهبری امارت اسلامی در راستای تحصیلات عالی توجه خاص و کارهای بنیادی را انجام داده و تشکیلات پوهنتون ها نسبت به گذشته بیشتر شده و لابراتوار ها و کتابخانه های ما نیز تجهیز شده است‌.

وی ضمن آنکه پیرامون تاریخچه این پوهنتون معلومات داد، افزود پوهنتون پروان در حال حاظر دارای ده پوهنحی بوده و در ضمن سه پوهنحی شبانه فعال می باشد که در این دور فراغت تعداد ۸۷۸ تن مدت چهار سال درس خواندند و امروز طی این همایش تقدیم جامعه گردیدند‌‌.

وی از فارغان خواست که به این مقطع اکتفا نکرده آمادگی ها به دوره های ماستری و دوکتورا داشته باشند. مولوی عبدالولی عضو شورای علمای پروان در رابطه به اهمیت علم و دانش صحبت کرده انکشاف، ترقی و تعالی کشور را وابسته به علم دانست.

در همین حال الحاج مولوی عبدالعلی قدرت الله امینی والی ولایت پروان در جریان صحبت های خود افزود!

کسانی که رابطه بهتر با الله ج داشته باشند، بدون شک در راه کسب علم تلاش کنند، الله در این مسیر سهولت های بیشتر برای شان فراهم می‌کند.

او گفت پیشرفت های علمی در جهان امروزی نتیجه‌ی زحمات انسان‌های است که دیروز مانند شما محصلین عزیز جامه فراغت به تن کرده، بیشتر تلاش کردند بیشتر تحقیق و تفحص نموده و در نتیجه هواپیما، موشک‌های قاره پیما، سفینه‌ها، موشک‌های فضایی ساختند تا در بیرون از مدار زمین به تحقیق و بررسی بروند.

در عین حال محترم مولوی دکتور لطف الله خیرخواه معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی نیز بر اهمیت و نیاز فارغ التحصیلان در جامعه تماس گرفته اذعان نمود که جای خرسندی است که در گوشه گوشه ای افغانستان این شب و روز محصلان از رشته های مختلف فارغ و تقدیم جامعه می شوند.

آقای خیرخواه افزود که 1400 تن استاد به منظور ادامه تحصیلات فوق لیسانس با مصرف بودجه این وزارت که از طریق عواید داخلی کشور تامین می گردد به بیرون از افغانستان فرستاده شده اند.

گفتنی است که از مجموع اعضای کادری این پوهنتون 20 در صد دکتور، 75 درصد ماستر، و در حدود 50 درصد به رتبه های علمی پوهنمل، پوهندوی و پوهنوال می باشند. همچنان ژورنال علمی این پوهنتون موفق به کسب مجوز رسمی از سوی وزارت تحصیلات عالی گردیده طبق معیارهای علمی فعالیت میکند، پلان استراتژیک 5 ساله پوهنتون تدوین مورد تأیید و منظوری وزارت محترم تحصیلات عالی قرار گرفته است.

قابل یاد آوریست که این نهاد مرحله دوم اعتباردهی تضمین کیفیت را به دست آورده و آماده گی کامل به مرحله سوم اعتباردهی اکادمیک دارد.

در ختم برنامه تشریح پروژه های هوشمند تهیه شده توسط محصلین پوهنحی کمپیوتر ساینس، توزیع تبریک نامه ها برای فارغ التحصیلان و گذاشتن سنگ تهداب اعمار آشپزخانه‌ی لیلیه از سوی مقامات بخشی دیگری از برنامه امروزی در پوهنتون پروان بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۰ - ۹:۵۹

دومین محفل معارفه عمومی در پوهنتون پروان دایرشد.

بعد از ظهر امروز دوشنبه 19 سنبله، دومین محفل معارفه عمومی برای محصلان 4 پوهنحی با حضور اعضای هیئت رهبری، استادان و جمع کثیری از محصلان تازه راه یافته این کانون اکادمیک دایر شد.
ابتدا. . .

شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۹ - ۱۵:۴۳

پایان موفقانه‌ی برگزاری امتحان کانکور در پوهنتون پروان

روند برگزاری ثبت اطلاعات بایومتریک و اخذ کانکور عمومی، مدارس دینی و اختصاصی که از روز سه‌شنبه 15جوزا، در پوهنتون پروان آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۳:۴۷

آغاز ورکشاپ پنج روزه آموزشی امور مالی و تدارکاتی برای مسؤولان نهاد های تحصیلی مرکز و ولایات کشور، با اشتراک وزیر تحصیلات عالی در پوهنتون تعلیم و تربیه کابل

جلالتمآب شیخ الحدیث مولوی. . .