شورای علمی دانشگاه پروان دایر شد-دلو1399

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۵:۳۱
شورای علمی -ماه دلو1399

شورای علمی پوهنتون پروان دایر شد.

امروز دوشنبه مورخ ۲۷ دلو شورای علمی پوهنتون پروان تحت ریاست محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون پروان معاونین و حضور اعضای دایمی آن دایر و روی آجندای مطروحه بعد از بحث و تبادل نظر فیصله صورت گرفت.

در این شورا تاییدی دوسیه های ترفع علمی چند تن از استادان ایجاد و تعین اعضای کمیته نشرات، چگونگی ترتیب اهداف مرامنامه و شعار برای دانشکده ها محور اساسی بحث بود.

شورای با تلاوت کلام گهر بار الهی آغاز و نیت آمدن صلح سرتاسری در کشور خاتمه یافت.

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۳۴

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۱۳

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری. . .