شورای علمی دانشگاه پروان دایر شد-دلو1399

Mon, Feb 22 2021 3:31 PM
شورای علمی -ماه دلو1399

شورای علمی پوهنتون پروان دایر شد.

امروز دوشنبه مورخ ۲۷ دلو شورای علمی پوهنتون پروان تحت ریاست محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون پروان معاونین و حضور اعضای دایمی آن دایر و روی آجندای مطروحه بعد از بحث و تبادل نظر فیصله صورت گرفت.

در این شورا تاییدی دوسیه های ترفع علمی چند تن از استادان ایجاد و تعین اعضای کمیته نشرات، چگونگی ترتیب اهداف مرامنامه و شعار برای دانشکده ها محور اساسی بحث بود.

شورای با تلاوت کلام گهر بار الهی آغاز و نیت آمدن صلح سرتاسری در کشور خاتمه یافت.

Latest news

Thu, Mar 04 2021 12:34 AM

Thu, Mar 04 2021 12:13 AM

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری. . .

Sun, Feb 28 2021 8:30 PM

جلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی به پیشنواز از افتتاح بند کمال خان ولایت نیمروز

صبح امروز یکشنبه دهم حوت رهبری دانشگاه پروان درجلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی حضور رواسای دانشگاه های مرکز و ولایات شرکت نمود.

. . .