آغاز کمپاین غرس نهال شانی بهار1400 در دانشگاه پروان

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۵:۳۸
آغاز کمپاین غرس نهال شانی بهار1400 در دانشگاه پروان

آغاز کمپاین غرس نهال شانی بهار1400 در دانشگاه پروان!

صبح امروز شنبه 2 حوت 1399 به اساس حکم مقام ریاست جمهوری کشور کمپاین غرس نهال شانی با شعار ( نهال صلح و سرسبزی )در ولایت پروان از دانشگاه با حضور دگرجنرال فضل الدین عیار والی ولایت ، معاون مقام ولایت، ریئس شورای ولایتی، رواسای محیط زیست، زراعت ، شهر سازی، معادن، عدلیه ، معاونین دانشگاه ، رواسای دانشکده ها ، استادان وکارمندان واحد اداری آغازشد.

محترم دگرجنرال فضل الدین عیار والی ولایت پروان ضمن قدردانی از تلاش های رهبری دانشگاه در جهت انکشاف ساحه سبز افزود که نسبت به بسیاری از نهاد ها در دانشگاه پروان در قسمت سرسبزی کار های قابل ملاحظه ی صورت گرفت است.

آقای عیار از تمام ادارات و شهروندان خواست که برای داشتن یک محیط عاری از کثافات با غرس یک اصله نهال درمحیط شان سهم خود شان را ادا کنند.

سخنرانان یکی پی دیگر بر اهمیت محیط زیست سالم پرداختند.

در ادامه محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان ضمن قدردانی از حمایت رهبری مقام ولایت افزود که هرچند در سال پار تعداد زیادی از درختان مثمر و زینتی را در دانشگاه پروان غرس نموده بودند.

آقای رسولی افزود که غرس یک اصله نهال و یک بته گل در این نهاد علمی و اکادمیک در حقیقت تزریق یک محیط سالم در روان و ذهن کل افغانستان است چرا در دانشگاه پروان از اکثریت ولایات کشور دانشجو مصروف فراگیری درس و تعلیم هستند.

در عین حال لطف الله عزیزی معاون مالی واداری دانشگاه پروان می گوید که در سال پیش رو قرار است بیشتر از هزار اصله نها زینتی و مثمر در پارک ها و کنار بلاک های تدریسی ، اداری و خوابگاه غرس نمایم.

قابل یاد هانیست که در دانشگاه پروان به کمک رهبری یک گل خانه به هدف ترویج نسل بهترین گلهای زینتی اعمار شده که در سال پیش رو و سالهای بعدی به نیازمندی های خود دانشگاه بسنده خواهد بود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۳۴

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۱۳

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری. . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۰ - ۲۰:۳۰

جلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی به پیشنواز از افتتاح بند کمال خان ولایت نیمروز

صبح امروز یکشنبه دهم حوت رهبری دانشگاه پروان درجلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی حضور رواسای دانشگاه های مرکز و ولایات شرکت نمود.

د. . .