آمر جدیدالتقرر امور محصلان دانشگاه پروان امروز رسماً معرفی شد

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۸ - ۲۲:۳۲
Noman Norzad

پس از چاشت امروز شنبه ۶ جدی آمر امور محصلان رسماً معرفی شد.

محترم محمد نعمان نورزاد که در نتیجه یک آزمون رقابتی از بست ۵ به بست ۳ راه یافت امروز رسماً از سوی محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان معرفی و به کارش آغاز کرد.

پوهاند رسولی افزود که خوشحالیم که کارمندان واحد اداری این نهاد میتوانند در بست های بلند تر از طریق رقابت آزاد راه پیدا می کنند.

در ضمن از آقای نورزاد خواست که با جدیت و صداقت تمام باید در امورات محوله رسیده گی نموده و برای آمریت امور محصلان یک دیتابیس ساخت تمامی اسناد های دانشجویان باید کمپیوترایز شود هر آن اطلاعات که نیاز باشد به اسرع وقت در اختیار مسئولین قرار بگیرد.

در ادامه آقای نورزاد وعده سپرد که برای اجرای امورات محوله نهایت سعی خوده بخرچ خواهد داد.

آمریت امور محصلان از شمار آمریت ها در دانشگاه پروان است که حجم کاری بیشتری دارد و نیاز است تا مسوول این بخش همه روزه در خدمت فارغ التحصیلان باشد.