از دومین سالروز پیروزی امارت اسلامی علیه آمریکا و متحدانش در پوهنتون پروان گرامیداشت شد

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۲۴ - ۱۵:۱۶

از ۲۸ محرم سال ۱۴۴۵ برابر به ۲۴ اسد، که مصادف به دومین سالروز پیروزی امارت اسلامی علیه آمریکا و متحدان بین‌المللی اش امروز، با حضور هیئت رهبری پوهنتون پروان، استادان، کارمندان واحد اداری و جمع کثیری از محصلین طی محفلی باشکوهی گرامی داشت شد.
محترم دکتور محمد عزیزکاظم، رئیس پوهنتون پروان ضمن خوش آمدید مهمانان گفت که امروز در محفل بزرگداشت از ۲۴ اسد که مصادف به پیروزی مردم افغانستان به رهبری امارت اسلامی و شکست زبون آمریکا و متحدان بین‌المللی اش است حضور داریم و این مبارکی را به تمام حاضرین و ملت غیور شهید پرور افغانستان از صمیم قلب تبریک می‌گویم.
آقای دکتور کاظم، خطاب به استادان و محصلین افزود که باید برای بیداری و استوار نگه داشتن پایه های نظام امارت اسلامی سعی کنند چنان که کردند این نظام کامیاب میدان نبرد آمریکا و متحدانش گردید و باید در تمامی عرصه ها تلاش شود تا همه جهانیان بدانند که مردم افغانستان توانایی هم تراز بودن با کشورهای جهان را در همه عرصه ها دارد.
درهمین حال دکتور عبدالحق حنیف، معاون امور علمی، پوهنتون پروان گفت که جهانیان باید بدانند که مردم افغانستان هیچ گاهی حلقه‌ی غلامی برگردن خود قبول ندارند و امارت اسلامی نظام فرصت ها و زمینه‌ی ساز رُشد و ترقی همه اقشار جامعه است.
در عین حال محترم حاجی محمد کاظم طارق، یکی از شخصیت های جهادی ولایت پروان پیرامون پایمردی و شهامت مجاهدین برای آزادی افغانستان از چنگال اجنبی ها روایت های دلچسبی از دوران مبارزات شان در کوه پایه ها حوزه شمال کابل به ویژه ولایت پروان برای حاضرین ارایه نموده و نهاد های تعلیمی و تحصیلی را در بلند نگهداشتن افغانستان در عرصه های علمی با کشورهای جهان مسوول دانسته از آنان خواست تا سعی خود را در برابر خواست کشور های متمدن بکنند.
در ادامه سخنرانان و ترانه سرا ها یکی پی دیگر در صف آزادی افغانستان به رهبری امارت اسلامی و موضوعات علمی و تحقیقی گفتند و سرودند.
و در بخشی از این محفل شماری از نظامیان به اهدای گل مورد استقبال اشتراک کننده گان نیز قرارگرفتند.