امتحان رقابتی سیرت النبی در پوهنتون پروان راه اندازی شد

چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۳ - ۱۰:۵۷
امتحان رقابتی سیرت النبی در پوهنتون پروان راه اندازی شد

امتحان رقابتی سیرت النبی در پوهنتون پروان راه اندازی شد قبل از ظهر امروز، سه‌شنبه 2 جوزا، از نزد حدود 400 تن از طلاب مدارس دینی و جوانان علاقمند سیرت النبی در پوهنتون پروان امتحان رقابتی اخذ گردید. در مراسم افتتاح این امتحان مولوی شمس الرحمن صدیقی، رئیس اطلاعات و فرهنگ، همراه با پرسونل اداری شان، دکتور محمد عزیز کاظم، رئیس پوهنتون، معاونین امور علمی، مالی واداری، امور محصلان و شاد محمد بشیر آمر رادیو تلویزیون ملی شرکت ورزیده بودند. مولوی شمس الرحمن صدیقی، رئیس اطلاعات و فرهنگ پروان ضمن قدردانی از میزبانی هیئت رهبری پوهنتون پروان گفت که نظر به درخواست و شور و شوق جوانان و طلاب مدارس دینی و جوانان علاقمند ریاست اطلاعات و فرهنگ در همسوی با مسوولین پوهنتون پروان امتحان رقابتی سیرت النبی را امروز دایر نمودند. در عین حال دکتور محمد عزیزکاظم، رئیس پوهنتون پروان افزود که یادگیری و علاقه‌مندی به سیرت و کارنامه های بهترین و آخرین پیامبر اسلام نشانگر این است که با آمدن نظام امارت اسلامی فرصت های رقابت های سالم و سودمند دینی در این جغرافیا مهیا شده است. آقای دکتور کاظم تصریح می کند که امروز جای بسا خرسندی است که جوانان و نوجوان در سنین مختلف از اقوام مختلف گرد هم آمده تا میزان پویایی خود را در مسائل دینی باهم به رقابت بگیرند. گفتنی است که سوالات این امتحان در قالب 50 پرسش با محتوای چهار جوابه و خانه خالی ترتیب گردیده بود که پس از یک هفته نتایج آن اعلان و برای برنده‌گان مقام اول الی سوم تحایف نیز در نظر گرفته شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۳:۴۷

آغاز ورکشاپ پنج روزه آموزشی امور مالی و تدارکاتی برای مسؤولان نهاد های تحصیلی مرکز و ولایات کشور، با اشتراک وزیر تحصیلات عالی در پوهنتون تعلیم و تربیه کابل

جلالتمآب شیخ الحدیث مولوی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۱:۵۸

شورای علمی پوهنتون پروان دایرشد

قبل از ظهر امروز دو‌شنبه ۳۰ دلو، شورای علمی پوهنتون پروان به رهبری محترم دکتور محمد عزیزکاظم، رئیس پوهنتون با حضور معاونین امورعلمی، تحقیقات و مجله. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۱:۵۸

پوهنځی‌ تعلیم وتربیه پوهنتون پروان، تفاهم نامه‌‌ی همکاری با ریاست معارف امضاء نمود.

قبل از ظهر امروز شنبه ۲۸ دلو، پوهنمل محمد ظریف مهرزاد، رئیس پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون گفت که این. . .