برنامه خواهر شهری افغانها بین ولایت پروان و ولایت هلمند

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۲۲:۲۶
خواهر شهری افغانها

پس از چاشت امروز سه شنبه 18 قوس1399 در دفتر مقام ولایت پروان با معاون والی صاحب هلمند و شماری از رواسای سکتوری آن ولایت دیدارتعارفی صورت گرفت.

مطابق به هدایت مقام عالی ریاست جمهوری کشور قرار است بین شهر های افغانستان تفاهمنامه میان شهری به هدف تبادل افکار، مشترک سازی قومی وفرهنگی، برداشت ایده های موفق و نتیجه بخش از هم دیگر در سکتور های مختلف از اهداف کلی این توامیت های میان ولایتی عنوان شده است.

این دیدار که در دفتر کاری دگر جنرال فضل الدین والی ولایت پروان که در آن رئیس شورای ولایتی پروان رواسای ادارات به شمول محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان حضور داشت روی موضوعات یاد شده بحث صورت گرفت.

قرار است فردا جهار شنبه دانشگاه پروان در چارچوب این برنامه (خواهرشهری افغانها با موسسه تحصیلات عالی هلمند تفاهمنامه همکاری های علمی به امضا برساند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و جزئیات ، لطفاً صفحه فیس بوک ما را دنبال کنید و با فعالیتهای لحظه به لحظه دانشگاه پروان آشنا شوید.