تعمیر تدریسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه پروان افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۸:۳۱
Law and Political Science Faculty building

پنجشنبه 6 جوزا 1400

تعمیر تدریسی دانشکده حقوق وعلوم سیاسی در دانشگاه پروان افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

افتتاح این تعمیر درست در هفته تحصیلات عالی و تعلیمات مسلکی به گونه‌ی آنلاین از سوی جلالتمآب رئیس جمهور ج،ا،ا، رهبری مقام وزارت تحصیلات عالی ، محترم دگرجنرال فضل الدین عیار والی ولایت پروان، هیئت رهبری پوهنتون پروان افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

این تعمیر در مساحت 2000 متر مربع زمین سه طبقه که در حدود 30 صنف درسی، لابرتوار، صالون جلسات به شکل پخته و اساسی با تمویل مالی واحد سرحدی کشور هندوستان توسط شرکت ساختمانی "آبگرد" که مبلغ (49188496) افغانی می شود زیر نظر وزارت تحصیلات عالی ساخته شده است.

پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون پروان می گوید که با اعمار این تعمیر مشکلات نبود صنف درسی تا حدودی مرفوع می شود.

از سوی هم دانشجویان میتوانند در یک فضای آرام به دروس خویش ادامه بدهند.

قابل تذکر است در ختم برنامه محترم پوهنیار حبیب الله حازم منحیث وارسی کننده پوهنحی انجینری با حضور والی صاحب و رهبری پوهنتون معرفی شد.

هیئت رهبری پوهنتون پروان از کار کرد های انجینر محمد صابر نجرابی که مسوولیت پروژه شرکت ساختمانی تعمیر تدریسی حقوق را به عهده نیز با اهدای لوح سپاس قدر دانی نمود