روند تطبیق واکسین کرونا (COVID-19) در دانشگاه پروان رسماً آغازشد - چهار شنبه، 6 اسد 1400

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۶:۳۸
COVID-19 vaccin

امروز چهارشنبه 6 ماه اسد 1400

روند تطبیق واکسین کرونا در دانشگاه پروان در همکاری با ریاست محترم صحت عامه پروان رسماً آغازشد.

تیم تطبیق واکسین کرونا ( کوید ۱۹ ) ریاست محترم صحت عامه پروان با همکاری موسسه محترم سویدن، روند تطبیق واکسین نوع (Johnson & Johnson)  امریکایی را برای استادان ، کارمندان، کارکنان خدماتی و دانشجویان دانشگاه پروان امروز آغاز نمود.

محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان افزود این روند ابتدا از هیئت رهبری آغاز شد.

اقای رسولی می گوید در دور اول شماری از استادان و کارمندان واکسین کرونا نوع هندی را در یافت کرده بودند که شمار شان اندک بود اما اینبار بگونه الزامی به اساس فیصله شورای رهبری مقام محترم وزارت تحصیلات عالی باید تمامی استادان ،کارمندان اداری ، کارکنان خدماتی و دانشجویان این واکسین را در یافت کنند.

قابل تذکر است که در صورت ازدحام تقسیم اوقات برای هر دانشکده تنظیم و از آدرس صفحه دانشگاه پروان همه گانی خواهد شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۰ - ۱۰:۶

دومین درس هفته‌وار زیر عنوان (قرآن شناسی) در پوهنتون پروان برگزار شد

به سلسله‌ی درس های هفته‌وار (قرآن شناسی) که به هماهنگی آمریت ارشاد و دعوت پوهنتون پروان با تدریس شیخ القرآن مولوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۰ - ۱۰:۳

محصلین جدیدالشمول پوهنتون پروان از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ پروان مورد تقدیر قرار گرفتند

ریاست اطلاعات و فرهنگ پروان امروز، دوشنبه 8 جوزا، طی همایشی  با حضور، رهبری اطلاعات و فرهنگ،. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۸ - ۹:۱۲

محصل پوهنتون پروان در مسابقه سیرت النبی برنده‌ی مقام نخست شد

یک هفته پیش از امروز مسابقه‌ی سیرت النبی میان حدود 400  تن از جوانان داوطلب مدارس دینی، محصلین و متعلمین برخی از مکاتب در. . .