گرامیداشت از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی ا.ا.ا در پروان؛ ۸۵۷ محصل پوهنتون پروان فارغ و به جامعه تقدیم شدند

Publications
دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۲:۳۴
خبر

 

 

گرامیداشت از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی ا.ا.ا در پروان؛ ۸۵۷ محصل پوهنتون پروان فارغ و به جامعه تقدیم شدند

قبل از ظهر امروز شنبه ۲۴ اسد، از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی ا.ا.ا، همزمان با جشن فراغت ۸۵۷ محصل پوهنتون پروان، با حضور وزیر صاحب تحصیلات عالی، مسوولان، علما، مجاهدین، بزرگان قومی، استادان و صدها تن از جوانان در صحن این پوهنتون گرامیداشت به عمل آمد.

این مراسم از سوی پوهنتون پروان و ریاست اطلاعات و فرهنگ این ولایت برگزار شد و در آن سخنرانان ضمن گرامیداشت از ۲۴ اسد، بر حفظ ارزش‌های اسلامی، تقویت نظام، آموزش و نقش نسل جوان در آبادی کشور تأکید کردند.

محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی، نیز آزادی و استقلال افغانستان و فراغت محصلان را تبریک گفت و با اشاره به بیست سال حضور نیروهای خارجی، اظهار داشت که به باور وی، ایستادگی و مقاومت مردم افغانستان سرانجام به پیروزی انجامید.

وی مرحله پس از پیروزی را مرحله آزمایش و مسوولیت خواند و گفت که مسوولیت مردم در برابر نظام، رعایت هدایات و نواهی آن و مسوولیت نظام در برابر مردم، تأمین امنیت، عدالت، حفظ تمامیت ارضی و رعایت حقوق شرعی آنان است.

محترم شیخ صاحب همچنین بر نقش جوانان در آینده کشور تأکید کرد و از فارغان خواست تا در کنار دانش مسلکی، به ایمان، عقیده و اخلاق اسلامی توجه داشته و دانش خود را در خدمت جامعه و آبادی افغانستان به کار گیرند

در ادامه الشیخ عزیزالرحمن منصور، والی پروان، ضمن تبریک پنجمین سالگرد فتح و پیروزی و فراغت محصلان، این روز را نقطه مهمی در تاریخ کشور دانست و گفت که گرامیداشت از آن، از یک‌سو پیام هشدار به کسانی است که در گذشته برای تجاوز به افغانستان اقدام کردند و از سوی دیگر، یادآور مقاومت، ایستادگی و قربانی‌های مردم افغانستان است.

در عین حال دوکتور مولوی محمد عزیز کاظم، رئیس پوهنتون پروان، گفت که امسال پنجمین سالگرد فتح و پیروزی در شرایطی گرامیداشت می‌شود که، نظام در بخش‌های مختلف دستاوردهایی داشته و پوهنتون پروان نیز شاهد فراغت نسلی از جوانانی است که دوره تحصیلی خود را در چارچوب نظام کنونی تکمیل کرده‌اند.

وی افزود که ۸۵۷ محصل از ۱۰ پوهنځی و ۲۸ رشته تحصیلی پوهنتون پروان پس از سپری‌کردن دوره تحصیلی، فارغ و به جامعه تقدیم شدند.

از سوی هم مولوی شمس‌الحق صدیقی، رئیس اطلاعات و فرهنگ پروان، ۲۴ اسد را یک روز مهم در تاریخ معاصر افغانستان خواند و گفت که پاسداری از این روز و دستاوردهای آن مسوولیت هر فرد این سرزمین است. وی افزود که به گفته او، مبارزه مجاهدین و همبستگی مردم بر محور عقیده و ایمان، زمینه پایان حضور نیروهای خارجی و پیروزی را فراهم کرد.

در همین حال مولوی عبدالولی عابد قاری‌زاده، رئیس شورای علمای پروان، نیز بر اهمیت علوم اسلامی و عصری تأکید کرد و از جوانان خواست تا از فرصت موجود برای فراگیری دانش استفاده کرده و با کسب علوم مختلف در آبادی و پیشرفت کشور سهم بگیرند.

در ادامه، حافظ ضیاءالله هاشمی، سخن‌گوی وزارت تحصیلات عالی، پیام عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله را به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی و جشن فراغت محصلان قرائت کرد. در این پیام بر اهمیت پیروی از آموزه‌های دینی، مسوولیت اجتماعی و سیاسی مسلمانان و حمایت از نظام اسلامی تأکید شده است.

در بخش دیگری از برنامه، تیم تمثیلی تلویزیون ملی و تیم ترانه ریاست معارف پروان برنامه‌های هنری و ترانه اجرا کردند که با استقبال اشتراک‌کنندگان روبه‌رو شد.

در پایان مراسم، تصدیق‌نامه‌های محصلان نخبه از سوی وزیر تحصیلات عالی، والی پروان و شماری از مسوولان توزیع شد.

قابل ذکر است که از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی ام‌سال در کنار بزرگداشت از یک رویداد تاریخی، با فراغت ۸۵۷ جوان از ۱۰ پوهنځی و ۲۸ رشته، بر پیوند میان آموزش عالی، مسوولیت‌پذیری نسل جوان و نقش دانش‌آموختگان در آینده و آبادی کشور تأکید گردید.

با احترام

دفتر نشرات پوهنتون پروان

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۲:۳۴
Background image

گرامیداشت از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی ا.ا.ا در پروان؛ ۸۵۷ محصل پوهنتون پروان فارغ و به جامعه تقدیم شدند

 

 

گرامیداشت از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی ا.ا.ا در پروان؛ ۸۵۷ محصل پوهنتون پروان فارغ و به جامعه تقدیم شدند

قبل از ظهر امروز شنبه ۲۴ اسد، از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی ا.ا.ا،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۲:۴۳
Background image

سیستم ذخیره و تصفیه آب آشامیدنی ۵۸۰۰ دالری با ظرفیت ۲۵۰۰ لیتر در ساعت در پوهنتون پروان به بهره‌برداری سپرده شد

سیستم ذخیره و تصفیه آب آشامیدنی ۵۸۰۰ دالری با ظرفیت ۲۵۰۰ لیتر در ساعت در پوهنتون پروان به بهره‌برداری سپرده شد

قبل ازظهر امروز یک‌نشبه 11 اسد، سیستم ذخیره و تصفیه آب آشامیدنی به ارزش ۵. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۶:۴
Background image

آغاز برنامه ۹ ماهه سوادآموزی برای ۳۱ تن از کارکنان خدماتی پوهنتون پروان

 

آغاز برنامه ۹ ماهه سوادآموزی برای ۳۱ تن از کارکنان خدماتی پوهنتون پروان

برنامه سوادآموزی برای ۳۱ تن از کارکنان خدماتی پوهنتون پروان، در چارچوب تفاهم‌نامه میان وزارت‌های تحصیلات عالی. . .

BACK TO NEWS