جشن باشکوه فراغت محصلین ۲۷ رشته تحصیلی پوهنتون پروان و هم‌زمان تجلیل از ۲۴ اسد در این نهاد علمی

Publications
شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۸:۵۱
خبر

جشن باشکوه فراغت محصلین ۲۷ رشته تحصیلی پوهنتون پروان و هم‌زمان تجلیل از ۲۴ اسد در این نهاد علمی

قبل از ظهر امروز جمعه ۲۴ اسد، چهارمین سالروز پیروزی پر افتخار امارت اسلامی طی محفل با شکوهی از سوی پوهنتون پروان و ریاست اطلاعات و فرهنگ با حضور شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی، حاجی محمد کاظم طارق معاون امور زندان های کشور و شماری از مقامات امارتی، مسئولان و کارمندان ادارات محلی، اهل معارف، استادان پوهنتون، علما، بزرگان و صد ها تن از محصلین و جوانان در صحن این نهاد علمی تجلیل گردید.

شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی کشور، روز فتح چهارمین سالگرد پیروزی امارت اسلامی‌ را مبارک باد عرض نموده گفت: در این روز باید از نعمات و احسانات خداوند متعال که نصیب ملت مجاهد کشور شده است شکرگزاری نماییم.

وزیر صاحب اشاره نمود طوریکه شما می دانید خداوند ج فرعون زمان را توسط همین مسلمانان و مجاهدین شکست داده است، و در طول تاریخ مبارزات و افتخارات خوبی در برابر اشغالگران و طاغوتیان داشتند و همه اقشار جامعه مشکلات و تکالیف را متحمل شدند و با مجاهدین در سنگر ایستادند، حال از روی شریعت می گوییم که همه مردم افغانستان در فتح، پیروزی و حصول استقلال کشور سهم ارزنده داشتند.

وزیر صاحب خطاب به فارغ التحصیلان و خانواده هایشان افزود که این پایان کار نیست و افغانستان به دانش و مهارت های تخصصی بیشتر نیاز دارد و باید سعی کنید به دوره های بلند تحصیلی دست پیدا کنید تا کشور ما از بهر نیروی متخصص به خود بسندگی برسد.

در عین حال دوکتور محمد عزیز کاظم، رییس پوهنتون گفت: جای نهایت خوشحالی است که روز پیروزی و روز افتخار بزرگ افغانستان را جشن می گیریم که با پیروزی امارت اسلامی کشور ما از اسارت و اشغال و مردم ما از ظلم و ستم خلاص شد و زمینه برای فراگیری علوم دینی و عصری مساعد شد.
وی افزود، از پیروزی امارت اسلامی تا حال گام‌ها و پیشرفت های قابل دیدی در راستای بهبود وضعیت تحصیلات عالی و تطبیق پروژه های بزرگ انکشافی برداشته شده است که این همه از ثمره خون شهدا و تحکیم نظام امارت اسلامی می باشد.

رئیس پوهنتون پروان افزود که در این دوره فراغت از ده پوهنحی ۲۷ رشته تحصیلی امروز حدود ۶۷۲ تن تقدیم جامعه شدند.

در ادامه مولوی شمس الحق صدیقی، رییس اطلاعات و فرهنگ، در رابطه به اهمیت تجلیل۲۴ اسد صحبت نموده گفت: امروز روزیست که کشور از چنگال اشغالگران نجات یافت و نظام سچه‌ی اسلامی قایم شد، مجاهدین در طول بیست سال زحمات و تکالیف زیادی را متحمل شدند، قربانی دادند تا برای مردم خود آزادی و حریت را بیاورند.

در همین حال قاری ضیاالرحمن جاوید قوماندان امنیه پروان ، مولوی عبدالولی عابد، رئیس صاحب شورای علمای پروان و برخی از مقامات دیگر نیز یکی پی دیگر پیرامون رشادت و پایمردی مجاهدین برای آزادی افغانستان و داشتن نظام با اقدار اسلامی تاکید نمودند.

در بخش دیگر این برنامه دو محصلین خلاق و پرتلاش پوهنځی کمپیوتر ساینس پوهنتون پروان از یک دستگاه پرینتر سه‌بعدی از نوع FDM را که طراحی کرده بودند رونمایی کردند.

باید خاطر نشان ساخت که این دو محصل و اول نمره های ۲۷ رشته تحصیلی فارغ ده این نهاد از سوی وزیر صاحب تحصیلات عالی و رهبری پوهنتون مورد تشویق مادی و معنوی نیز قرار گرفتند.

در خاتمه رهبری پوهنتون از زحمات نیروهای امنیتی برای تامین امنیت بهتر و دست‌اندرکاران برگزاری این برنامه سپاس و قدردانی نمود.

با احترام
دفتر نشرات پوهنتون پروان

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۱:۵۷
Background image

پایان خوش‌ بینانه کار هیأت اعزامی نظارتی وزارت تحصیلات عالی از پوهنتون پروان

پایان خوش‌ بینانه کار هیأت اعزامی نظارتی وزارت تحصیلات عالی از پوهنتون پروان

 

در ادامه تلاش‌ها برای تقویت شفافیت، ارزیابی مؤثر و بهبود روندهای اداری و علمی در نهادهای تحصیلات عالی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۱:۴۰
Background image

آغاز منظم روند بایومتریک کانکور در پوهنتون امارتی پروان؛ مدیریت منسجم برای شفافیت و نظم بیشتر در پروسه امتحانات 

آغاز منظم روند بایومتریک کانکور در پوهنتون امارتی پروان؛ مدیریت منسجم برای شفافیت و نظم بیشتر در پروسه امتحانات 
روند ثبت اطلاعات بایومتریک کانکور ولایت پروان صبح امروز سه‌شنبه ۲۲ ثور،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۳:۱۵
Background image

حلقهٔ دروس هفته‌وار احکام و فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه‌الله تعالی) در پوهنتون پروان برگزار شد 

حلقهٔ دروس هفته‌وار احکام و فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه‌الله تعالی) در پوهنتون پروان برگزار شد 
قبل از ظهر امروز (چهارشنبه، 16 ثور)حلقهٔ منظم دروس هفته‌وار جهت تشریح علمی فرامین. . .

BACK TO NEWS