جلسه کمیته شمولیت معلمان ۱۴پاس به دوره لیسانس دایر شد

Mon, Feb 22 2021 3:35 PM
جلسه کمیته شمولیت معلمان ۱۴پاس به دوره لیسانس دایر شد

جلسه کمیته شمولیت معلمان ۱۴پاس به دروه لیسانس دایر شد.

این جلسه که به رهبری پوهنیار محمدظریف مهرزاد وارسی کننده معاونیت امور محصلان دانشگاه بااشتراک رواسای محترم دانشکده ها وآمرین دیپارتمنت های مربوطه امروز چهار شنبه ۲۹ دلو ۱۳۹۹ برگزارشد.

آقای مهرزاد هدف از برگزاری این جلسه را نهایی سازی طی مراحل اسناد وتنظیم صنوف در دیپارتمنت های ده گانه عنوان نمود.

* از تمام معلمان ۱۴ پاس امتحان اختصاصی شمولیت اخذ می گردد.

دیپارتمنت های مربوطه مسوولیت گرفتند الی ۵ ماحوت سوالات امتحان را ترتیب دراختیار کمیته قرار دهند، تاریخ اخذ امتحان بعداً اعلان میگردد.

* دروس مرکز و۴ ولسوالی نزدیک به مرکز با در نظرداشت وظایف معلمان در اوقات قبل ازظهروبعدازظهر تنظیم میگردد.

* دروس ۵ ولسوالی دور دست به نسبت مشکلات معلمان هرزمستان یک سمستر تنظیم می گردد.

* آنعده دیپارتمنت های که در چوکات دانشکده تعلیم وتربیه فعال نیستند درصورت ۶۰ فیصد مشابهت کریکولم آنها بادیپارتمنت های تعلیم وتربیه دروس شان را تحت نظر رهبری دانشکده تعلیم وتربیه تنظیم نمایند درصورتیکه مشابهت کریکولم از ۶۰فیصد پایین باشد کریکولم دانشکده تعلیم وتربیه را تطبیق نمایند.

* مکان تدریس بنابر تفاهم ریاست محترم دانشگاه پروان وریاست محترم معارف دارالمعلمین پروان تعین می گردد.

Latest news

Mon, Nov 20 2023 9:43 AM

878 تن از27 رشته‌ی تحصیلی روزانه و شبانه‌ی پوهنتون پروان فارغ التحصیل شدند.

محفلی با شکوهی که به مناسبت فارغ التحصیلان این نهاد علمی امروز یکشنبه 28 عقرب در پوهنتون پروان دایر گردیده بود در آن محترم مولوی دکتور لطف الله خیرخواه معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی. . .

Tue, Oct 17 2023 1:42 PM

گشایش ارگ‌ شاهی جبل السراج پروان بروی بازدیدکنند‌گان داخلی و خارجی

ارگ‌ شاهی ولسوالی جبل السراج ولایت پروان امروز یکشنبه ۲۳ میزان، با حضور برخی از مقامات مرکزی و مسئولان دولتی محلی. . .

Mon, Oct 10 2022 3:40 PM

جلسه‌ی اداری با کارمندان واحد اداری دایر شد.

پس از چاشت امروز( سه سنبه 12 میزان 1401 )جلسه‌ی اداری به رهبری محترم قاری برکت الله حنفی معاون مالی و اداری و نماینده فوق العاده وزارت تحصیلات  عالی برای ولایت  پروان  با شماری از آمرین. . .