جلسه کمیته شمولیت معلمان ۱۴پاس به دوره لیسانس دایر شد

Mon, Feb 22 2021 3:35 PM
جلسه کمیته شمولیت معلمان ۱۴پاس به دوره لیسانس دایر شد

جلسه کمیته شمولیت معلمان ۱۴پاس به دروه لیسانس دایر شد.

این جلسه که به رهبری پوهنیار محمدظریف مهرزاد وارسی کننده معاونیت امور محصلان دانشگاه بااشتراک رواسای محترم دانشکده ها وآمرین دیپارتمنت های مربوطه امروز چهار شنبه ۲۹ دلو ۱۳۹۹ برگزارشد.

آقای مهرزاد هدف از برگزاری این جلسه را نهایی سازی طی مراحل اسناد وتنظیم صنوف در دیپارتمنت های ده گانه عنوان نمود.

* از تمام معلمان ۱۴ پاس امتحان اختصاصی شمولیت اخذ می گردد.

دیپارتمنت های مربوطه مسوولیت گرفتند الی ۵ ماحوت سوالات امتحان را ترتیب دراختیار کمیته قرار دهند، تاریخ اخذ امتحان بعداً اعلان میگردد.

* دروس مرکز و۴ ولسوالی نزدیک به مرکز با در نظرداشت وظایف معلمان در اوقات قبل ازظهروبعدازظهر تنظیم میگردد.

* دروس ۵ ولسوالی دور دست به نسبت مشکلات معلمان هرزمستان یک سمستر تنظیم می گردد.

* آنعده دیپارتمنت های که در چوکات دانشکده تعلیم وتربیه فعال نیستند درصورت ۶۰ فیصد مشابهت کریکولم آنها بادیپارتمنت های تعلیم وتربیه دروس شان را تحت نظر رهبری دانشکده تعلیم وتربیه تنظیم نمایند درصورتیکه مشابهت کریکولم از ۶۰فیصد پایین باشد کریکولم دانشکده تعلیم وتربیه را تطبیق نمایند.

* مکان تدریس بنابر تفاهم ریاست محترم دانشگاه پروان وریاست محترم معارف دارالمعلمین پروان تعین می گردد.

Latest news

Tue, Jul 13 2021 12:22 PM

The Monthly Scientific council of Parwan University was held on Monday - July,12,2021

Monday July 12, 2021

The scientific council of Parwan University was formed.

The Academic Council of Parwan University, headed by Prof. Mohammad Humayun Rasooli, the Vice. . .

Tue, Jun 01 2021 9:45 AM

Parwan University Administrative Council was held - 31 May 2021

The administrative meeting of Parwan University was Established by Pohand Mohammad Homayoun Rasouli, President of Parwan University, and attended by the Vice Presidents of Science,. . .

Mon, May 31 2021 6:53 PM

Parwan University held Kankor exam for electronic ID cards (Tazkera) of Parwan Information and statistics Presidency 28 May,2021

Friday 28 May,2021

Parwan University held an entrance exam for electronic ID cards and statistics!

This Friday morning, the leadership board, professors and staff of the. . .