دوره ششم کارگاه‌آموزشی O.B.E - S.C.L در پوهنتون پروان آغازشد

Tue, Feb 23 2021 10:42 AM
دوره ششم کارگاه‌آموزشی O.B.E - S.C.L در پوهنتون پروان آغازشد

دوره ششم کارگاه‌آموزشی O.B.E - S.C.L ( در پوهنتون پروان آغازشد.

دور ششم کارگاهِ‌آموزشی (O.B.E - S.C.L ) آموزش مبتنی بر نتیجه و محصل‌محوری) صبح امروز شنبه 2 حوت در حضور داشت محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون و معاون امور علمی آغاز شد.

آقای رسولی برطبیق این برنامه به گونه عملی از سوی استادان تاکید نموده افزود که استادان ما باید پس از عملی ساختن این برنامه برای غنامند شدن این برنامه پیشنهادات اصلاحی نیز داشته باشند.

احمد محسن استانکزی نماینده بانک جهانی در پوهنتون پروان افزود که در دور ششم این برنامه 15 تن از استادان اشتراک می نمایند که از سوی دو تن از استادان پوهنحی زبان ادبیات پوهنتون پروان محترم پوهنیار محمد ظفرجامع و پوهنیار خلیل الله توحیدیار به حیث ترینر به پیش برده خواهد شد.

این برنامه از سال ۱۳۹۶ آغاز شده است و همه‌ ساله در پوهنتون‌های کشور با پشتیبانی برنامه‌ انکشافِ تحصیلاتِ عالی(H.E.D.P) توسط اساتیدی که قبلا در کشور مالیزیا آموزش دیده اند، برگزار می‌شود. تطبیق این برنامه‌ها در دانشگاه‌های کشور الزامی است که برای تغییر و تحول در نظام‌آموزشی. اولین تغییر در این عرصه نصاب‌ِ‌ تحصیلی/کریکولم جدیدی است که در سال جاری از طریق وزارت تحصیلات عالی در پوهنتون‌‌ها بکارگرفته خواهد شد. نصاب جدید تا حدی متکی بر معیار‌های آموزش مبتنی‌برنتیجه و محصل‌محوری می‌باشد.

پوهنتون پروان از شمار نهاد های علمی در کشور است که بیشترین استادانش این دوره آموزشی را سپری کرده اند.

Latest news

Thu, Mar 04 2021 12:34 AM

Thu, Mar 04 2021 12:13 AM

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری. . .

Sun, Feb 28 2021 8:30 PM

جلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی به پیشنواز از افتتاح بند کمال خان ولایت نیمروز

صبح امروز یکشنبه دهم حوت رهبری دانشگاه پروان درجلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی حضور رواسای دانشگاه های مرکز و ولایات شرکت نمود.

. . .