محصلین جدیدالشمول پوهنتون پروان از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ پروان مورد تقدیر قرار گرفتند

چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۰ - ۱۰:۳

ریاست اطلاعات و فرهنگ پروان امروز، دوشنبه 8 جوزا، طی همایشی  با حضور، رهبری اطلاعات و فرهنگ، مولوی غلام محمد جراح، ولسوال سیاگرد، قاری برکت الله حنفی، معاون مالی واداری، پوهنتون، شاد محمد بشیر آمر رادیو تلویزیون ملی پروام از محصلین جدیدالشمول پوهنتون پروان تقدیر کردند.
مولوی شمس الرحمن صدیقی، رئیس اطلاعات و فرهنگ راهیابی این تعداد از جوان را به پوهنتون پروان مبارک باد عرض نمود، گفت: جوانان در جامعه حیثیت ستون فقرات و مسئولیت مهم آینده را به عهده دارند.
رییس اطلاعات و فرهنگ افزود: جوانان عزیز طوریکه شما میدانید نظام به خاطر مساعد ساختن زمینه تحصیلی مصارف گزافی را نموده تا شما به علم و دانش آراسته شود پس بر شماست که از این فرصت استفاده اعظمی کرده بر جامعه، ملت و نظام خود خدمت صادقانه انجام دهید.
در عین حال قاری برکت الله حنفی، معاون امور مالی و اداری پوهنتون پروان، گفت که در سال ۱۴۰۲ در این پوهنتون بیش از یک هزار محصل جذب شده  که از ریاست اطلاعات و فرهنگ بابت تقدیر آنان سپاسگزاری می نماییم.
وی افزود، در طول بیست سال مجاهدین مشکلات و مشقت های زیادی را متحمل شدند تا حریت، آزادی و نظام اسلامی را قایم سازند و زمینه برای فراگیری علوم اسلامی و عصری مساعد گردد‌.
مهاجر غنی آمر ارشاد و دعوت پوهنتون پروان نیز در رابطه به تقوا و ایمان داری صحبت کرده گفت: اولین گام موفقیت ما ایمان محکم به الله ج و پیروی از احکامات اسلامی می باشد.
با این همه صلاح الدین حمیدی،  یک تن از محصلین جدیدالشمول ضمن قدردانی از حمایت و همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ اذعان نمود که در همسوی با هیئت رهبری پوهنتون و ریاست اطلاعات و فرهنگ برای اتحاد و همدیگر پذیری بیشتر از گذشته تلاش خواهند کرد.