ارائه کنفرانس علمی "موقف افغانستان در جنگ جهانی دوم" توسط پوهنمل درمحمد ابراهیمی

دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۷ - ۲۲:۲۴
 پوهنمل درمحمد ابراهیمی

به سلسله ارایه کنفرانس های علمی استادان دانشگاه پروان چاشت امروز دوشنبه 17 قوس 1399 پوهنمل درمحمد ابراهیمی عضوکادر علمی دانشکده علوم اجتماعی وآمر تضمین کیفیت و اعتبار دهی دانشگاه پروان کنفرانس علمی خویش را تحت عنوان "موقف افغانستان در جنگ جهانی دوم" ارایه نمود که مورد توجه حاضرین قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۰/۶/۲۱ - ۲۱:۱۱

سلسله شورای علمی دوره ئی پوهنتون پروان بابت ماه سنبله دایرشد - دوشنبه 15 سنبله 1400

دوشنبه 15 سنبله 1400

شورای علمی پوهنتون پروان دایرشد.

شورای علمی پوهنتون پروان پیش از چاشت امروز به رهبری محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون، معاونین، قاری صاحب برکت الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۶:۳۸

روند تطبیق واکسین کرونا (COVID-19) در دانشگاه پروان رسماً آغازشد - چهار شنبه، 6 اسد 1400

امروز چهارشنبه 6 ماه اسد 1400

روند تطبیق واکسین کرونا در دانشگاه پروان در همکاری با ریاست محترم صحت عامه پروان رسماً آغازشد.

تیم تطبیق واکسین کرونا ( کوید ۱۹ ) ریاست محترم صحت عامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۲ - ۱۲:۲۲

شورای علمی ماهانه دانشگاه پروان به روز دوشنبه 21 سرطان 1400 دایر گردید

دوشنبه 21 سرطان 1400

شورای علمی دانشگاه پروان دایر شد.

شورای علمی دانشگاه پروان پیش از چاشت امروز دوشنبه به رهبری  محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه ، معاون مالی واداری و. . .