ارائه کنفرانس علمی "موقف افغانستان در جنگ جهانی دوم" توسط پوهنمل درمحمد ابراهیمی

دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۷ - ۲۲:۲۴
 پوهنمل درمحمد ابراهیمی

به سلسله ارایه کنفرانس های علمی استادان دانشگاه پروان چاشت امروز دوشنبه 17 قوس 1399 پوهنمل درمحمد ابراهیمی عضوکادر علمی دانشکده علوم اجتماعی وآمر تضمین کیفیت و اعتبار دهی دانشگاه پروان کنفرانس علمی خویش را تحت عنوان "موقف افغانستان در جنگ جهانی دوم" ارایه نمود که مورد توجه حاضرین قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۱/۲۱ - ۲۳:۱۲

جلسه نوبتی شبکه منابع بشری  در دانشگاه پروان دایر شد.

قبل از ظهر امروز شنبه 21 حمل 1400 جلسه نوبتی شبکه منابع بشری در پوهنتون پروان با حضور محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون ، محترم نذیر احمد پویا رئیس منابع بشری مقام ولایت ،. . .

شنبه ۱۴۰۰/۱/۲۱ - ۲۲:۵۴

امروز 21 ماه حمل سال 1400ورکشاپ معرفی کارشیوه جدید ارزیابی اجراآت برای کارمندان دانشگاه پروان دایر شد.

ورکشاپ معرفی کارشیوه جدید ارزیابی اجراآت دایر شد.

ورکشاپ یک روزه معرفی کارشیوه جدید ارزیابی و اجراآت صبح امروز 21 حمل 1400 با حضور محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون پروان. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۹ - ۲۲:۵۲

"جمهوری و دشمنان آن" کتاب از دُکتر عمر صدر در دانشگاه پروان مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

پیش از چاشت امروز دوشنبه 9 حمل 1400 کتابی زیر عنوان (جمهوریت و دشمنان آن) از سوی استادان در. . .