ارائه کنفرانس علمی "موقف افغانستان در جنگ جهانی دوم" توسط پوهنمل درمحمد ابراهیمی

دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۷ - ۲۲:۲۴
 پوهنمل درمحمد ابراهیمی

به سلسله ارایه کنفرانس های علمی استادان دانشگاه پروان چاشت امروز دوشنبه 17 قوس 1399 پوهنمل درمحمد ابراهیمی عضوکادر علمی دانشکده علوم اجتماعی وآمر تضمین کیفیت و اعتبار دهی دانشگاه پروان کنفرانس علمی خویش را تحت عنوان "موقف افغانستان در جنگ جهانی دوم" ارایه نمود که مورد توجه حاضرین قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۹:۴۹

کمیته ارشاد و دعوت پوهنتون پروان نخستین برنامه خود را دایر نمود!

کمیته ارشاد و دعوت پوهنتون پروان نخستین برنامه خود را دایر نمود! مسئولان در پوهنتون پروان از برگزاری نخستین برنامه‌ی زیر عنوان »اتحاد و یکپارچه‌گی « از سوی کمیته ارشاد و دعوت خبر می. . .

پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۹:۲۲

شورای علمی پوهنتون پروان دایر گردید!

دوشنبه 28 سنبله 1401
23 صفر 1444
شورای علمی پوهنتون پروان دایرشد!
شورای علمی پوهنتون پروان به رهبری محترم دکتور محمد عزیز کاظم رئیس پوهنتون، معاونین محترم امورعلمی، مالی وادرای، امور. . .

دوشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۱ - ۱۵:۴۲

پوهنحی انجینری پوهنتون پروان با ریاست شهر سازی تفاهمنامه همکاری امضاء نمود

پوهنحی انجینری پوهنتون پروان با ریاست شهر سازی تفاهمنامه همکاری امضاء نمود.
مسولان در ریاست پوهنتون پروان از امضاء توامیت همکاری با ریاست شهرسازی این ولایت خبر می دهند.
دکتور محمد عزیز. . .