ارائه کنفرانس علمی "موقف افغانستان در جنگ جهانی دوم" توسط پوهنمل درمحمد ابراهیمی

دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۷ - ۲۲:۲۴
 پوهنمل درمحمد ابراهیمی

به سلسله ارایه کنفرانس های علمی استادان دانشگاه پروان چاشت امروز دوشنبه 17 قوس 1399 پوهنمل درمحمد ابراهیمی عضوکادر علمی دانشکده علوم اجتماعی وآمر تضمین کیفیت و اعتبار دهی دانشگاه پروان کنفرانس علمی خویش را تحت عنوان "موقف افغانستان در جنگ جهانی دوم" ارایه نمود که مورد توجه حاضرین قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۳۴

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۱۳

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری. . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۰ - ۲۰:۳۰

جلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی به پیشنواز از افتتاح بند کمال خان ولایت نیمروز

صبح امروز یکشنبه دهم حوت رهبری دانشگاه پروان درجلسه آنلاین به رهبری محترم پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی حضور رواسای دانشگاه های مرکز و ولایات شرکت نمود.

د. . .